Nieuwbouw


Een huis bouwen is voor u wellicht geen dagelijkse bezigheid. Het is dan prettig om een aannemer te hebben die u niet vermoeit met bouwkundige scores, maar op betrokken en vakkundige wijze uw woonwensen realiseert. Wij zijn zo een aannemer en zijn u graag van dienst.

Wij leveren een open begroting van de kosten van de woning, zodat u zelf kunt bepalen of en hoe u bepaalde onderdelen wilt realiseren. Wij zijn op dit gebied altijd bereid zoveel mogelijk met de klant mee te denken. Voor een second opinion op het gebied van prijsvorming is uiteraard ook ruimte.

Vanaf het begin werken wij samen met een bouwkundig teken- en adviesbureau. Hierdoor is er een goede afstemming tussen dat wat u als klant voor ogen heeft en de bouwkundige uitvoering daarvan. Tijdens de bouw dragen wij zorg voor een goede en vakkundige voortgang van de bouw, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Anderzijds betrekken wij u zo veel mogelijk bij de bouw waar het gaat om het realiseren van uw persoonlijke wensen. Als u tijdens de bouw aanvullende wensen heeft of veranderingen ten opzichte van het oorspronkelijke plan, dan kunnen wij deze ook realiseren.

Kwaliteit vraagt om klantgerichtheid, vakkundigheid en betrokkenheid!

NIEUWBOUW

Bekijk hieronder onze projecten in de nieuwbouw!

Woning Schelluinen


Schelluinen

Drie geschakelde woningen


Langerak

Woning Giessenburg


Giessenburg

Schuur bij woning


Giessenburg

Dubbele garage


Langerak

Berging bij woning


Brandwijk

Woning Brandwijk


Brandwijk

Woning Brandwijk


Brandwijk

Woning Waardhuizen


Waardhuizen

Woning Gorinchem


Gorinchem

Woning Oud-Alblas


Oud-Alblas

Woning Molenaarsgraaf


Molenaarsgraaf

Woning Bleskensgraaf


Bleskensgraaf

Bouwplannen? Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT ONS!
© Copyright 2021  | Ontwerp: Ria Grafisch ontwerp   Realisatie: Klok Software