Over ons


Al jarenlang ziet Aannemersbedrijf A. de Bruijn het als een uitdaging om elke klus die zich aandient, uit te voeren. Of het nu gaat om het maken van een kozijn, een renovatie van een keuken, de bouw van een woning, de verbouw van een schuur: Aannemersbedrijf A. De Bruijn pakt alles aan. Geen klus te klein, geen opdracht te groot.

Aannemersbedrijf A. de Bruijn is in 1990 van start gegaan als eenmansbedrijf. Inmiddels zijn er vier teams van twee medewerkers werkzaam. We beschikken over een timmerfabriek met zeer geavanceerde machines, waarmee we zoveel mogelijk houtproducten zelf produceren.
 

Onze filosofie is dat klantgerichtheid, korte lijnen, kleinschaligheid, duurzaamheid, ambachtelijk vakmanschap en zo min mogelijk overhead leiden tot het beste resultaat tegen een scherpe prijs. De omvang van ons bedrijf, de deskundigheid van de medewerkers en onze werkwijze maken dit mogelijk. Elk project wordt van begin tot eind uitgevoerd door een vast team van twee medewerkers. 

Als extra service kunt u elke zaterdagochtend bij ons terecht voor de aanschaf van houtmateriaal, schroeven en dergelijke, al dan niet ter plaatse op maat gemaakt.

De pijlers van ons bedrijf zijn onze klanten, zowel bestaande als nieuwe, èn onze medewerkers die zich elke dag maximaal inzetten voor onze klanten.

Aannemersbedrijf A. de Bruijn, goed voor klant en medewerker. 


© Copyright 2021  | Ontwerp: Ria Grafisch ontwerp   Realisatie: Klok Software